Hent magasinet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cut! #4
Oktober 2013


Antallet af Hollywood-franchises er fordoblet på blot 10 år og vi undersøger, hvorfor dette skred er sket. Vi tegner og  et portræt af instruktøren Paul Greengrass, spørger to fans, om 'Kvinden i buret' holder på film og interviewer Danmarks første superskurk.

Cut! #3
Juli 2013


Zombierne er det nye zort - læs hvorfor i vores store tema om de levende døde, hvor vi går bag om 'The Walking Dead', snakker med instruktøren bag en dansk zombiefilm og præsenterer vores helt eget zombie-leksikon.

Cut! #2
April 2013


Rumvæsnerne kommer! Men frygt ej, for vi guider dig igennem besættelsen fra det ydre rum. Du kan blandt andet læse, hvad der skete med E.T. og få et indblik i verdens første sci-fi-film - den danske 'Himmelskibet'.

Cut! #1
Januar 2013


Quentin Tarantino sadler om og springer ud som Western-instruktør med 'Django: Unchained'. Vi bringer et stort tema om den indflydelsesrige instruktør og kårer blandt andet hans mest mindeværdige psykopater.

Cut! #5
Januar 2014


Læs om dæmonerne i kulisserne i Martin Scorseses film, Året der gik 2013 og Will Ferrell der gakker ud i vores Top 5. Vi tegner også et portræt af portrætfilmen og  så kigger vi også fremad mod 2014 og giver dig 20 film, du bare ikke må gå glip af i år.